Capoeira is de ideale sportieve activiteit voor het onderwijs of buitenschoolse opvang (bso) die muziek, cultuur en samen bewegen bevat. Gericht op het verkrijgen van zelfvertrouwen, balans en het maken van plezier met elkaar.

CAPOEIRA JEUGD

Brazilian Power is een combinatie van verschillende martial arts uit Braziliƫ (Braziliaanse Jiu-Jitsu (BJJ) Mixed Martial Arts (MMA) en capoeira). Brazilian Power helpt bij het opbouwen van zelfvertrouwen en weerbaarheid.

Brazilian Power J.

Braziliaanse Jiu-Jitsu is een Braziliaanse (verdedigings-)vechtsport die er op gericht is om je tegenstander naar de grond te krijgen en daar verder te gaan met het gevecht. De techniek helpt om sterkere tegenstanders aan te kunnen.

Braziliaanse Jiu-Jitsu

Het anti-pest programma van Capoeirarts heeft tot doel het pesten aan te pakken door kinderen weerbaarheid en zelfvertrouwen te geven. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het verschil tussen plagen en pesten.

Anti-Pesten

Capoeira werkt perfect voor het speciaal onderwijs. Deze combinatie van muziek, acrobatiek, dans en gevecht. Je doet elkaar echter nooit pijn want het gaat om samen spelen en de leerlingen leren ook goed verdedigen.

Speciaal Onderwijs