• Capoeira

    de martial art van Brazilië

Capoeira show

 

Met een capoeira show ervaart u een spectaculaire show die u nog lang bij zal blijven.

Capoeira (spreek uit: kaapoeweeraa) is dé Braziliaanse martial art waar acrobatiek, gevecht, dans en muziek samenkomen. 

Soepele lijven die onder begeleiding van opzwepende ritmes het unieke spel van schijnbewegingen, aanvallen en verdedigingen. De spetterende acrobatiek en lenigheid zal u versteld doen staan. 

Mogelijkheden met een capoeira show

Capoeira is dé demonstratiesport bij uitstek. Met onze shows brengen wij het energieke, spectaculaire en soepele Brazilië bij u op locatie. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en wij maken graag een show op maat voor u.

Er is de mini-show met 2 tot 4 capoeiristas en muziek op een cd. Ideaal als u een korte, maar onvergetelijke aftrap van een dag of avond wilt geven.

Of combineer de mini-show met een workshop en ervaar met onze unieke methode dat ook u capoeira kunt spelen.  

Maar u kunt ook gaan voor meer spektakel met meerdere capoeiristas waarbij ook live capoeira muziek gemaakt wordt. Daarbij wordt het publiek zeker verrast door het unieke geluid van het snaarinstrument de berimbau. Dit is zeker voor grotere groepen een aanrader.

Ook een volledig Braziliaans programma voor een onvergetelijke show als start of afsluiting van een evenement is mogelijk. Dan krijgt u de spectaculaire combinatie van capoeira, maculele en live percussie. Als klap op de vuurpijl kunnen ook nog samba-danseressen worden toegevoegd voor extra spektakel.

Wilt u de avond na de show Braziliaans ingaan, dat kan met onze Braziliaanse DJ. Zo kunt u tot in de late uurtjes nog nagenieten en swingen.

Wij leveren u de demonstratie of show die volledig is afgestemd op uw evenement!

Hoe lang duurt een capoeira show?

Afhankelijk van het programma dat u wenst, duurt een samba show meestal tussen de 8 en 20 minuten. 

Op locatie 

Wij komen graag naar uw gewenste locatie voor een show of workshop.

 

Laat het Braziliaanse capoeira u meenemen naar Brazilië en geniet van het spektakel dat zij biedt. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

 

Meer Informatie