• Samba

    Braziliaanse passie

Samba Show

Onze Samba shows laten u een uniek stukje swingend Braziliaans carnaval ervaren. Samba is de Braziliaanse opzwepende dans waarbij niemand stil kan blijven staan. Onze professionele danseressen behoren tot de top. Met hun exotische kostuums en snelle danspassen nemen ze u mee in tropische sferen.

Mogelijkheden met een samba show

Er zijn veel verschillende combinaties mogelijk, afhankelijk van de aard van uw evenement en uw wensen. Wij maken graag een show op maat voor u.

Denk eens aan een mini-show met 1 danseres en live percussie of muziek op een cd. Ideaal als u een korte, maar onvergetelijke aftrap van een dag of avond wilt geven.

Maar u kunt ook gaan voor meer spektakel met meerdere danseressen. 

Of kies een volledig Braziliaans programma met een onvergetelijke show als start of afsluiting van een evenement. Dan krijgt u de spectaculaire combinatie van capoeira, live percussie en samba-danseressen.

Indien gewenst wordt aan het eind van de show het publiek aangemoedigd om mee te dansen. Wij hebben daar veel goede ervaringen mee. De Braziliaanse gezellige sfeer blijft dan nog lang na het optreden hangen. 

Voor de dans liefhebbers is ook een combinatie van een optreden met een samba-workshop mogelijk, zo leert u zelf ook de fijne kneepjes van deze exotische dans. Leuk als start van een tropische avond van met onze Braziliaanse DJ.

Onze danseressen zijn tijdens de show gekleed in sensuele show bikini's, maar indien gewenst kan ook in een meer bedekt samba kostuum met  een rokje gedanst worden. 

Hoe lang duurt een samba show?

Afhankelijk van het programma dat u wenst, duurt een samba show meestal tussen de 8 en 20 minuten. 

Na de show is er, indien gewenst nog 10 minuten tijd om op de foto te gaan met de danseressen.

Samba show op locatie 

Wij komen graag naar uw gewenste locatie voor een show of workshop.

Laat deze kleurrijke dans ook u betoveren. Geniet van deze dans vol passie en temperament die zeker voor voor een tropische sfeer zal zorgen. Met onze samba danseressen blijft niemand stilstaan! 

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

 

 

Meer Informatie