• Tropical mix

    uw show komt tot leven

Tropical Mix - Braziliaanse show

Op zoek naar een spectaculaire show met de Braziliaanse martial art capoeira? Een wervelende samba of maculele attractie voor uw evenement, televisieprogramma, (personeels)feest of thema-avond? Of wilt u uw productpresentatie kracht bij zetten met swingende percussie?

Wij brengen graag een stukje swingend Brazilië naar u toe! 
Capoeirarts organiseert spectaculaire demonstraties en shows van capoeira en maculelê. Ook percussie of samba behoren tot de mogelijkheden. Wij leveren u de demonstratie of show die volledig is afgestemd op uw evenement!

Capoeira en maculele

Capoeira is dé demonstratiesport bij uitstek. De dynamische muziek, spectaculaire en soepele bewegingen spreken iedereen aan. Maculele is een spectaculaire stokkendans op het ritme van Braziliaanse percussie-instrumenten. De combinatie van deze dynamische martial arts staan garant voor succes. Ons showteam krijgt iedere keer weer de handen op elkaar.

Voor een extra spectaculair effect kunt u deze show laten begeleiden door live percussie.

Percussie en Samba


Percussie geeft ieder optreden een boost. Percussie neemt het publiek mee in opzwepende ritmes waarbij niemand stil kan blijven staan. Extra spectaculair met swingende samba danseressen. Beleef de tropische sferen van het Braziliaanse carnaval!


Totaal Brazilië

Een spectaculaire show waarbij u zich in Brazilië waant. Laat u verbazen door de soepele bewegingen van de capoeira en maculele. Hun adembenemende gevecht en acrobatische kunsten laten niemand onberoerd. Daarna barst het carnaval los. Op de wervelende percussie ritmes nemen exotische danseressen u mee in de passievolle samba. Met deze show zult u nog lang nagenieten!

Wij komen graag naar uw gewenste lokatie voor een show of workshop.

Meer Informatie