• vrijgezellenfeesten

Sportieve vrijgezellenfeest workshop

 

Voor wie een vrijgezellenfeest met het Braziliaanse strandgevoel wil ervaren, is deze workshop ideaal. In deze speciale vrijgezellenfeest workshop zijn 2 sportieve workouts gecombineerd. Met deze workshop komt u gegarandeerd los! 

Opbouw Braziliaanse vrijgezellenfeest workshop

De workshop start met het dynamische maculele. Deze workout op dynamische Braziliaans ritme staat garant voor vrolijkheid en zorgt ervoor dat iedereen helemaal los komt. Daarna nemen we u mee in de wereld van capoeira, dé Braziliaanse martial art waarbij acrobatiek, muziek, dans en gevecht samenkomen. Wij hebben een unieke methode ontwikkeld waardoor iedereen deze spectaculaire sport kan leren.

Fun, interactie en de beleving van het Braziliaanse strandgevoel staan centraal in deze workshop. Als finale gaat u om de beurt in de 'roda' (cirkel) met elkaar 'strijden' waarbij u zelf zowel de muziek als de capoeira speelt. De muziek mag niet stoppen. Samenwerking is hierbij essentieel. 

Voor vrijgezellenfeesten wordt het ritmegevoel en de balans van de vrijgezellen uitgebreid getest!

Meer mogelijkheden voor een sportief vrijgezellenfeest

In de workshop Braziliaanse Jiu-Jitsu krijgt de vrijgezel het zwaar te verduren. In het grondgevecht kun je met de juiste techniek iedere tegenstander aan. In deze workshop leer je de basistechnieken van deze pittige vechtsport. De vrijgezel moet goed opletten want op het einde van de workshop wacht een speciale uitdaging.

De workshop Brazilian Power voor vrijgezellen combineert verschillende vechtsporten. Als de vrijgezel nog niet weerbaar was, dan na het volgen van deze workshop zeker wel! Alle deelnemers krijgen de fijne kneepjes van deze speciaal ontwikkelde combat mee.

Speciaal door de dames is er ook nog een samba workshop. Onze Braziliaanse docente laat de vrijgezel de heupen bewegen als nooit tevoren. Leer bij ons deze speciale exotische dans waarbij niemand stil kan staan.

Workshop op locatie

Wij komen graag bij u op locatie. Maar we kunnen, indien gewenst, ook helpen met het zoeken van een geschikte locatie voor de workshop. In de zomer is het ook mogelijk om de meeste workshops buiten te doen bijvoorbeeld op het strand of in een park.  

Of het nu gaat om een vrijgezellenworkshop met het ultieme strandgevoel tot het leren van een stoere vechtsport, wij zorgen voor graag voor een superleuke workshop met veel plezier. Indien gewenst maken we deze op maat. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

 

Tijdsduur: 60 minuten (korter of langer is ook mogelijk)
Groepsgrootte: minimaal 8, maximaal 35 deelnemers
Locatie: overal, in de zomer op het strand, natuurplas of park
Doelgroep: vriendengroepen, vrijgezellenfeesten

Meer Informatie