• Capoeira

    Workshops

Workshop Capoeira

 

Met een Capoeira workshop (spreek uit: kaapoeweeraa) ervaart u dé Braziliaanse martial art waarbij acrobatiek, muziek, dans en gevecht samenkomen. Op het ritme van opzwepende muziek speelt u het sportieve spel van schijnbewegingen, aanvallen en verdedigen. Laat u verrassen door deze spectaculaire dans -en vechtkunst.

Op dit moment is capoeira in Brazilië de meest populaire sport naast voetbal en niet voor niets! 

Capoeira zet de wereld letterlijk op zijn kop! Maar u hoeft niet lenig of heel fit te zijn om deze sportieve workshop te volgen. Wij hebben een unieke methode ontwikkeld waarbij iedereen deze dynamische sport kan leren. Verras en verbaas uzelf, ontdek de Braziliaan die ook in u schuilt! In onze workshops staan fun en het Braziliaanse strandgevoel centraal.

Mogelijkheden Capoeira workshops

Wij kunnen ons workshopprogramma voor u op maat samenstellen. Zo is er de mogelijkheid om meer aandacht besteden aan muziek of juist acrobatiek of een demonstratie of show toe te voegen. 

Zo krijgt u altijd de workshop die bij u past, ideaal voor bijvoorbeeld uw vrijgezellenfeest, familiedag of juist voor uw cursusdag of bedrijfsuitje.

Een Capoeira workshop is ook een superleuke en unieke activiteit voor teambuilding. Wij passen de workshop dan zo aan dat de deelnemers met veel plezier ervaren wanneer je als team wel en niet goed samenwerkt. En hoe je elkaar daarin kunt versterken.

Als u op uw bedrijfsdag een energizer of ijsbreker zoekt die iedereen in beweging brengt, is de Capoeira workshop ook een aanrader. Het is daarbij ook mogelijk het thema van de dag in de activiteit te laten terugkomen. Afhankelijk van uw wensen, maken wij graag een workshop op maat.

Indien gewenst kunnen wij ook een Braziliaans totaal pakket voor u verzorgen, denk hierbij aan een volledige Braziliaanse sportdag of een Tropische avond. Een capoeira workshop kan hier dan een onderdeel van zijn.

Capoeira workshop op locatie

Wij komen graag bij u op locatie. Als enige is een ruimte met een vlakke ondergrond nodig. Maar bij mooi weer zijn ook het strand of een park erg geschikt.  

Speel ook het spel van elegantie en controle, schijnbewegingen, acrobatiek, aanvallen en verdedigingen. Laat ons u meenemen op het Braziliaanse ritme en geniet van deze unieke ervaring. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

 

Tijdsduur: 60 minuten (korter of langer is ook mogelijk)
Groepsgrootte: minimaal 8, maximaal 1800 deelnemers
Locatie: overal, in de zomer op het strand, in een park of bij een natuurplas 
Doelgroep: vriendengroepen, sportclubs, vrijgezellenfeesten, scholen, bedrijven, festivals
Extra: uit te breiden met een demonstratie

 

Meer Informatie