• Maculele

    een spectaculaire krijgsdans

Workshop maculele

 

Onze maculele workshop (spreek uit: maakoeleelee) neemt u mee in een spectaculaire dans met houten stokken op een opzwepend Afrikaans-Braziliaanse ritme. Met een workshop van deze Braziliaanse dans komt iedereen gegarandeerd helemaal los! 

Historie: Oorspronkelijk werd deze dans beoefend door de Afrikaanse slaven op de suikerrietplantages aan het einde van de oogst in Brazilië. Zij voerde de dans aanvankelijk uit met kapmessen, maar deze werden later vervangen door stokken. Het opzwepende Afrikaans-Braziliaanse ritme is gebleven.

Maculele zorgt dan ook zeker voor dynamiek en spektakel. 

Mogelijkheden maculele workshops

Wij kunnen ons workshopprogramma voor u op maat samenstellen. Zo is er de mogelijkheid om meer aandacht besteden aan de muziek of juist aan het fysieke onderdeel. Ook kan een demonstratie worden toegevoegd. Ook is een maculele in een workshop goed te combineren met bijvoorbeeld capoeira.

Zo krijgt u altijd de workshop die bij u past, ideaal voor bijvoorbeeld uw vrijgezellenfeest, familiedag of juist voor uw cursusdag of bedrijfsuitje.

Als u op uw bedrijfsdag een energizer of ijsbreker zoekt die iedereen in beweging brengt, is de maculele workshop ook een aanrader. Het is daarbij ook mogelijk het thema van de dag in de activiteit te laten terugkomen. Afhankelijk van uw wensen, maken wij graag een workshop op maat.

Indien gewenst kunnen wij ook een Braziliaans totaal pakket voor u verzorgen, denk hierbij aan een volledige Braziliaanse sportdag of een Tropische avond. Een maculele workshop kan hier dan een onderdeel van zijn.

Workshop maculele op locatie

Wij komen graag bij u op locatie. Als enige is een ruimte met een vlakke ondergrond nodig. Maar bij mooi weer zijn ook het strand of een park erg geschikt.  

Laat u meenemen in deze opzwepende krijgsdans en geniet van deze unieke ervaring. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

 

Tijdsduur: 60 minuten (korter of langer is ook mogelijk)
Groepsgrootte: minimaal 8, maximaal 25 deelnemers
Locatie: overal, in de zomer op het strand als in een park of bij een natuurplas 
Doelgroep: vriendengroepen, sportclubs, vrijgezellenfeesten, scholen, bedrijven, festivals

Meer Informatie