• Percussie

    hartslag van Brazilië

Workshop Braziliaanse percussie

In deze energieke percussie workshop wordt u door een ervaren Braziliaanse docent meegenomen in de wereld van Braziliaanse ritmes, waar ieder ritme haar eigen verhaal heeft. Laat u meevoeren op de Braziliaanse opzwepende ritmes!

U maakt kennis met verschillende percussie- instrumenten, zoals onder andere de agogô, caixa, pandeiro, timbal, surdo, tamborim, xequerê, reco-reco en de ganzá.

Natuurlijk krijgt u hierbij ook uitleg over de sociale en historische context van de ritmes en instrumenten, met als focus populaire Braziliaanse cultuuruitingen. Ritmes die tijdens de workshop aan bod komen zijn onder andere axé, afoxé, batucada, maculelê, funk, samba en samba-reggae.

Mogelijkheden Braziliaanse percussie workshops

Onze workshops staan garant voor een swingende, vrolijke sfeer! Een ideale invulling voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.  

Braziliaanse percussie kan ook worden gebruikt als een muzikale activiteit voor teambuilding. Wij passen de workshop dan zo aan dat de deelnemers met veel humor en geluid ervaren wanneer je als team wel en niet goed samenwerkt. En hoe je elkaar daarin kunt versterken.

Als u op uw bedrijfsdag een spetterende energizer of ijsbreker wilt, is de percussie workshop een aanrader. Zo is het mogelijk het thema van de dag in de percussie workshop te laten terugkomen. Afhankelijk van uw wensen, maken wij graag een workshop op maat.

Indien gewenst kunnen wij ook een Braziliaans totaal pakket voor u verzorgen, denk hierbij aan een volledige Braziliaanse sportdag of een Tropische avond. Een percussie workshop kan hier dan een onderdeel van zijn.

Workshop Braziliaanse percussie op locatie

Wij komen graag bij u op locatie.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!  

Tijdsduur: 60 minuten (korter of langer is ook mogelijk)
Groepsgrootte: minimaal 8, maximaal 40 deelnemers
Locatie: overal, in de zomer op het strand, in een park of bij een natuurplas
Doelgroep: vriendengroepen, sportclubs, vrijgezellenfeesten, scholen, bedrijven, festivals

Meer Informatie